Make your own free website on Tripod.com
      Tips van Erika    
 
 
           reuma bad van tetesept:

 

Ik heb op aanraden van een Duitse therapeut reuma bad gekocht bij schlecker.

Ook te koop bij enkele marktkaufhallen in Duitsland.

Op de verpakking staat tetesept reumabad:

Bij reumatische klachten, spier,-en rug klachten

Het is pijnverminderend en doorbloedingbevorderend.Ook is het vochtafdrijvend.

Het is een natuurproduct:

het is gemaakt van

Rosmarinol 4.0 gr

Eukalytusol 0.8 gr

Kampfer 1.2 gr

Methylnicotinat 1.6 gr

(2-Hydroxyethel)-salicayt1.2 gr

bovenstaande producten zitten in die hoeveelheid per bad.

 

Ik ben het gaan gebruiken in de vakantie ik had erg veel pijn en alles was erg dik en hield erg veel vocht vast.

Het geneest niet !!!!!!

maar ik vind het heel verkwikkend en ideaal is je verliest wat vocht en dat scheelt een stuk je voeten staan dan minder stram ook om en onder je knie had ik direct vermindering van vocht. Voelde me als ik in bad ging toch een stuk minder als dat ik een half uurtje uit bad was het is een lekker verkwikkend bad en na enkel weken gebruikt te hebben vind ik ook dat je iets minder stijf bent. Ben het gaan gebruiken in combinatie met:  Entwasserung und entschlakkung capsules van het merk scheaben, is ook op natuurbasis dus je gaat een groot gedeelte van het vocht wat je vast houd rond voeten en knieŽn kwijt en daardoor gaan je afval stoffen ook makkelijker en sneller uit je lichaam.

 

Op gebied van hobby.

Ik maak drie d kaarten.

Had mijn hobby al opgegeven omdat het knippen met een drie d schaar niet meer gaat.

Nu maak ik inmiddels weer kaartjes ik heb zelf een schaar gekocht een reumaschaar het schaartje heeft tussen de handvaten een soort band en knipt heel licht.

Dus ik kan weer iets beter knippen daar door neem vaak wel plaatjes die niet al te fijn zijn want de schaar heeft niet zo een scherpe punt.

Nu knip ik zover mogelijk met reuma schaar en als het fijn moet nog even met het andere schaartje.

Eerder maakte ik tien op een avond en nu 1 in de 10 dagen elke dag een stukje knippen en als het een groot plaatje is moet ik op de helft van het plaatje stoppen maar toch geeft het me nog veel voldoening als ze klaar zijn. Heb je het uitgeknipt liep ik tegen het volgende aan lijmen drie d lijm is net kit, dus op de hele fijne dingen kun je niet gewoon lijm smeren en dan plakken. Ik had altijd een worsten prikker erbij om direct wat lijm te kunnen verwijderen zodat nergens lijmresten komen want dan is de kaart meteen lelijk. Was het volgende probleem stokje vasthouden gaat zo slecht omdat je je vingers eigenlijk op elkaar druk Nu heb ik een balletje van piepschuim te koop in iedere hobby zaak op de worsten prikker gedrukt dus nu een soort handvaatje aan me stokje het scheelt mij wel zoveel dat ik geen kramp krijg als ik 1 kaart in elkaar lijmen wil.

 Ook erg handig zijn de kleef haken die je overal bevestigen en verwijderen kunt later. heb je veel last van je handen of kun je ze slecht hoog of laag krijgen bevestig dan zo een haak lusje van de handdoek erom doen dan hoef je maar met een hand in die vervelende positie te staan werkt prima.En kun je zelfs als je je heel rot voelt je zelf prima overal afdrogen.

 Nagelborstels ook van die grappige dingen als je vlug last van kramp hebt als je je vingers kromt Nu hoera ze zijn er dus ook met een zuignap gewoon aan de tegel plakken en hoef je alleen je hand er over heen te doen dus spaart wel de andere arm.En is de hoogte verkeerd nu dan neem je een andere plek even zuignapje weer nat maken en plak hem op een andere plek.

 Warmte ik heb zelf een zak met kersen pitten heerlijk warm is dat nu ik heb ze nog niet geprobeerd maar heb zelf de tip van iemand mogen ontvangen dat ze er nu dus ook in pantoffel vorm zijn je kunt er niet op lopen maar je kan ze heerlijk aandoen op de bank en je zak verglijd niet steeds dus lekker je voeten doorwarmen zonder steeds aan de zak zitten te frunniken.

 

En verder heb ik nog de tip ga eens kijken bij thuiszorg of een welzorg winkel die hebben veel dingen te koop waarvan je zelf zoiets hebt is daar iets voor het zijn soms de kleinste dingen die erg veel gemak opleveren stond zelf versteld ervan wat je allemaal kopen kunt van scharen tot hele grote dingen tot een derde handje zodat je niet bukken hoeft enz enz.

 

Wil je hier op reageren of heb je vragen hierover stuur mij dan even een mailtje

Smulbogie@wanadoo.nl