Make your own free website on Tripod.com
Het verhaal van Aad

 

Mijn naam weet jij al, maar ik zal mij toch nog even voorstellen.

Ik heet dus Aad Wenneker 48 jaar (huisman) en vader van 3 kinderen (een jongen van 23 jaar een dochter van 19 jaar (bijna 20) en nog een dochter van 18 jaar.
(Ik ben in 1993 gescheiden) Woon nu 3 jaar in wassenaar met een hele lieve vrouw.
Heeft daarvoor 18 jaar in Hoogmade gewoond.
En 18 jaar bij een rozenkweker in Woubrugge gewerkt tot dat niet meer ging.
Ben in 1990 voor 80/100% afgekeurd, dus in de WAO wat mijn zeer heeft aangegrepen maar het ging toen echt niet meer, kon bijna niet meer lopen alles deed mij zeer zelfs mijn tenen  knieŽn  heupen rug handen pols noem maar op.
Heeft in die periode heel wat afgedokterd, zij wisten geen raad met mijn, wisten het beestje geen naam te geven, het hoorde wel bij reuma maar wat voor, later kwam naar voren dat het wel eens Fibromyalgie kon zijn, maar dat heeft wel even geduurd. Ik kreeg  medicijnen voor geschreven (prednison) voor de pijn en feldene om de ontstekingen af te remmen.
Heb in die periode veel pijn gehad. Ben in die tijd veel minder suiker gaan nemen omdat mijn suikerspiegel niet goed was. Later is de pijn wel wat afgenomen je verlegt de grens telkens, maar met vochtig weer is het weer veel erger, zomers met droog weer is het wat minder.
Toen ik in wassenaar een anderen huisarts kreeg moest ik wel van de prednison af omdat ik dat al veel te lang slikte, en heel slecht is voor je botten. ik moest maar paracetamol gaan proberen maar dat helpt niet bij mijn nu slik ik paracetamol met codeidefosfaat
en dat helpt wel iets ik probeer wel zo weinig mogelijk te slikken wand het is toch allemaal rommel wat je slikt ook slik ik amitriptyline.
Een ding weet ik wel je moet blijven lachen ondanks alles en probeer stres te voorkomen wat wel eens niet meevalt.
Mijn vriendin werkt in de Thuiszorg, dus doe ik het lichte huiswerk. En ondanks alles voel ik mijn heel gelukkig,
 
Hier wilde ik het even bij laten.