Make your own free website on Tripod.com

Vakantie van Henk.

 

 

Ja ben dit jaar voor het eerst sinds 7 jaar weer eens samen met mijn vrouw op vakantie geweest, was al 2 keer met de Henry Dunant mee geweest was een geweldige ervaring, maar dit jaar hadden we via de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis ons laten inschrijven voor Hotel de valkenberg in Rheden bij Arnhem.

Een oud verbouwd zeer groot heren huis midden in een bosrijke omgeving.

Echt een aanrader als U hulpbehoevend of gehandicapt bent is niet duur en is van Maandag tot zaterdag geheel verzorgd, met 34 gasten in het hotel, maar ook nog 14 gasten in een prachtig verbouwden paardenstal met de oude sfeer nog duidelijk aanwezig.

De verzorging gebeurd door vele vrijwilligers op de 34 gasten waren er dat 24 vrijwilligers en dan nog het vaste personeel, dat het hele jaar daar in vaste dienst werkt.

Het hotel is 44 weken van het jaar open.

Je wordt er de hele dag bezig gehouden met excursies en ook kun je iedere dag daar gaan zwemmen 32 graden is het water heerlijk.

Dus beslist eens de moeite waard om het eens te proberen, maar ook de boot is een zeer fijne vakantie met tussen door aanlegplaatsen waar men van de boot af kan en onder begeleiding naar de stad of dorp kan gaan.

Alleen kun je dan je gezonde partner niet meenemen, maar het is beslist ook de moeite waard om dit eens te proberen en je hebt er zeker weten een onvergetelijke vakantie aan over gehouden  met vele onuitwisbare fijne herinneringen.

Ik zal U een paar Foto's laten zien om u een indruk te geven van het Hotel en omgeving.

Groetjes Henk

                               

 

                                  

                               

 

                               

Rode kruis   Info over vakantie

 

  Terug naar: omgaan_met